Після сезонне обслуговування
09 Січня


Після сезонне обслуговування CLAAS | Завжди справна техніка

Уся продукція CLAAS розрахована на максимальну економічність завдяки інноваційним технологіям, високій якості та унікальному комфорту водіння.

Вона пропонує найвищий рівень надійності для успішного збору врожаю незалежно від умов на полі. Щоб гарантувати це на довгий час у майбутньому, рекомендовано виконувати регулярні профілактичні роботи із залученням сервісної служби дилера CLAAS.

Окрім регулярного навчання співробітників, на користь цього свідчать також інші фактори:

  • Нова технічна документація включно з останніми змінами сезону
  • Спеціальні інструменти та діагностичне обладнання
  • Процес індивідуальної перевірки кожної машини
  • Повна історія машини
  • Документація в електронній сервісній книжці
  • та багато іншого...

Для додаткової інформації зверніться будь ласка через месенджер в нижньому лівому кутку, або за номером телефону: +38 050 447 87 99 Олексій Мокряков

1. Експлуатаційна надійність — і в наступному сезоні 

Ваша машина буде оглянута й відремонтована дистриб’ютором відповідно до високих стандартів CLAAS. Багаторічний досвід жнивних робіт з усього світу є основою для оптимального ремонту.

2. Збереження вартості вашої машини — гарантовано і надійно

Ви доручаєте регулярну профілактику вашому дистриб’ютору CLAAS, який гарантує оптимальний стан. Це гарантується документацією в цифровій сервісній книжці й зберігає вартість вашої машини у випадку перепродажу.

3. Розподіл праці — на високому рівні

Ви заздалегідь віддаєте вашу машину в руки професіоналів. Так у вас залишається більше часу для виробничих задач, у яких лише ви є експертом.

4. Економічні переваги — точно на вашому боці

Забезпечте собі привабливі зимові умови, особливо тоді, коли ваша машина перевіряється й ремонтується авторизованим дилером CLAAS поза сезоном.