Комбайни CLAAS— відмінна продуктивність від Агротехсоюз
14 Січня

Комбайни CLAAS— відмінна продуктивність від Агротехсоюз

Комбайни CLAAS за правом заслуговують похвалу та увагу покупців. Їхня наявність в автопарку сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств дозволяє забезпечити якісне прибирання зернових культур на тлі мінімальних часових і трудових витрат.Компанія Агротехсоюз, заснована в 1997 році, є офіційним дилером всесвітньо відомих виробників спецтехніки для сільського господарства CLAAS, Lemken, Geringhoff, Valley і надає можливість придбати їх за актуальними цінами. Цілодобова клієнтська підтримка, високий рівень обслуговування, оперативне вирішення проблем замовників вирізняють компанію серед конкурентів.

Мета компанії — забезпечити орендарів, власників земельних угідь новою технікою для ефективного розвитку сільського господарства, створити всі умови для професійного сервісу і виключити ризик відсутності оригінальних запчастин. Компанія Агротехсоюз —  надійний партнер на ринку оптової торгівлі обладнанням, оригінальними запасними частинами, сільськогосподарською технікою.

Асортимент товарів, що надається компанією: 

  • трактори, зернозбиральні комбайни, сіно і кормозаготівельна спецтехніка, телескопічні навантажувачі торгової марки CLAAS;
  • плуги, посівні комплекси, борони, обприскувачі, сівалки, культиватори бренду Lemken;
  • жатки до комбайнів Geringhoff;
  • зрошувальні системи Valley.

Широкий вибір моделей навісного, причіпного обладнання, спецтехніки для успішного розвитку сільського господарства дозволяє стати власником кращих варіантів, які відповідають потребам, перевагам та фінансовим можливостям кожного замовника.

Спеціалізований портал Autoline — додатковий канал збуту спецтехніки

Співпраця з порталом Autoline —  запорука успішних продажів сільгоспмашин, навісного, причіпного до них обладнання.

Autoline — один з найбільш авторитетних маркетплейсів на території України. Тут розміщено більш ніж 30 тис. оголошень з продажу сільгосптехніки, з яких близько 4 тис. тільки комбайни. Ви можете ознайомитися з переліком комбайнів на Autoline та підібрати для себе належну модель оцінивши вигоди, такі як безпека придбання та можливість швидко зв'язатися з продавцем. Серед цих оголошень особливо привабливими є пропозиції від компанії “Агротехсоюз” завдяки наступним перевагам:

  • наявність в оголошеннях опису технічних характеристик обладнання;
  • наявність фотографій техніки, для візуального представлення;
  • можливість зв'язатися з менеджерами компанії Агротехсоюз і отримати консультацію про стан техніки, про способи оплати, нюансах і терміни звершення товарно-грошової угоди.

Співпраця з компанією Агротехсоюз — правильне й раціональне рішення, що дозволяє вигідно придбати техніку та обладнання для успішного розвитку сільського господарства.

Чому обирають і купують комбайни CLAAS?

Зернозбиральні комбайни від німецької машинобудівної компанії CLAASнаділені безперечними перевагами:

  • висока продуктивність;
  • надійність на основі безвідмовної роботи всіх технічних вузлів комбайнів CLAAS протягом збирання врожаю;
  • великий ресурс роботи без проведення планового техобслуговування;
  • наявність потужних економічних двигунів, які обумовлюють найбільш низьку собівартість прибирання гектара землі;
  • відповідність ціни, технічних можливостей, характеристик, терміну служби.

Купуйте комбайни CLAAS від офіційного дилера німецької сільгосптехніки Агротехсоюз і вдало розвивайте сільське господарство.